Харис Џиновиќ

Карти во продажба

 

Придружете ни се на големото отворање на Wonderland со пејачот Харис Џиновиќ

🎶🎤

📅 Дата: 16.12.2023
🕛 Саат: 20:00
📍Локација: Населба Пинтија, Скопје
 Апсолутно сме воодушевени што ја започнуваме приказната  Wonderland
со страшен тресок! Возбудени сме што можеме да објавиме дека сензационалниот
пејач Хариз Џиновиќ ќе ја краси нашата сцена за наелектризиран настап кој ќе даде
тон за неверојатно фестивалско искуство. Воодушевувачкиот глас и духовните
мелодии на Харис Џиновиќ ќе ве натераат да танцувате цела ноќ. 
Ова е музичко патување кое нема да сакате да го пропуштите! 
Дојдете и придружете ни се за една ноќ со музика, танцување и незаборавни
спомени додека го започнуваме  Wonderland со маѓепсаната изведба на Хариз
Џиновиќ. 
Обележете ги вашите календари, поканете ги пријателите и ајде да ја направиме
вечерта на отворањето на оваа приказна како една ноќ за паметење.