Харис Џиновиќ

koncertПосле долго време, во долгото Битолско лето, БИТ-фЕС и К-ТИМ Продукција со задоволство Ви го најавуваат најспектакуларниот концертен спектакл за ова лето, Харис Џинович во Четвток 03.07.2014, на ракометното игралиште во Битола со почеток во 20:30,  ќе одржи концерт .
Овој спектакуларен концерт ќе биде проследен со многу музички изненадувања, многу песни и загарантирана забава до раните утрински часови. Мега гласот на Балканските простори и пошироко ќе ги пее во живо, со својот бенд, своите познати хитови: Муштулуг, Паришке капије, Рано је за тугу, Дајте вина, Лаже мјесец, Како ми недостајеш...........
не пропуштајте, реприза нема