Happy New Year 2019 Festival

Да се дочека Новата година на подиум на најмасовната журка во градот убав, каде повеќе од 1000 срца ќе пулсираат во ист ритам е навистина посебно и специјално доживување!!! 

Ве каниме да бидете дел од најдобрата Новогодишна журка со навистина комплетна и импресивна програма за проверено најдобар помин... 

Yudhisthira

Fobi

Imaginary Sight

Celestial Intelligence

Cosmic Dimension

DreamDax - Axios Records

DJ Liquid-illusion - Cosmodelica Records

Seth

Dare

SoundKillah

Humanoid

ReBlock

Decor Artist: TBA

Ви најавуваме висококвалитетна продукција на настанот, со одличен звук и светло, ефекти, ласер шоу, специјален декор, видео проекции и многу повеќе...

Понеделник 31 Декември 2018

ВИП мала сала Борис Трајковски

Старт: 22:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 600 денари вo www.kupikartizase.com и продажните места низ целата земја!!!