Happy New Year Festival

happy new year festival

SUN Production организацијата со која секогаш добивате повеќе, со осбено задоволство Ви ја најавува Новогодишната журка за дочекот на 2017 година!!!

 12 часовен музички спектакл во Скопје!!!

Посебно не радува фактот што ја имаме најимпресивната програма досега со дј-и и артисти кои ќе ги задоволат и најпребирливите вкусови на љубителите на електронската музика, а особено психоделичниот транс...

VIBE TRIBE - Israel

DERANGO - Sweden

IMBA - Serbia

DAPEACE - Serbia

PARAMATMA - Macedonia

И секако поддршка од дј-ите на SUN Production

DARE

SOUNDKILLAH

HUMANOID

Како и секогаш одличен звук, светло, ласер шоу, лед скринови...

Сабота 31.12.2016
Старт: 20:00
Крај: 08:00
Локација: Спортска Сала РАСАДНИК - Скопје (Кисела Вода)

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 350 денари, а потоа 400 денари, преку www.kupikartizase.com и продажните места низ целата земја.

*Со секоја купена влезница добивате REDBULL енергетски пијалок

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!