HAPPY NEW YEAR - ATMA, YUDHISTHIRA, FOBI

По едногодишна пауза традиционално најмасовната Новогодишна журка во градот убав повторно се враќа подобра од било кога досега!!!

Да се дочека Новата година на голем подиум каде стотици срца ќе пулсираат во ист ритам е навистина посебно и специјално доживување!!!
Ве каниме да бидете дел од најдобрата Новогодишна журка со навистина импресивна програма и специјален гостин за проверено најдобар помин...
DARE
HUMANOID a.k.a MONOWAVE
SOUNDKILLAH
ПЕТОК 31 Декември 2021
А1 АРЕНА мала сала Борис Трајковски
Старт: 21:00
Цена на влезниците  900 денари.
Од 13 декември влезниците ќе ги има и во физичка продажба во ЈУГОТОН и www.kupikartizase.com продажните места низ целата земја!!!


*Настанот ќе биде реализиран со почитување на протоколите за организирање на настани пропишани од Владата и Министерството за здравство.