Happy New Year 2020

Да се заокружи една убава година и да се дочека Новата година на подиум на најмасовната журка во градот убав, каде повеќе од 1000 срца ќе пулсираат во ист ритам е навистина посебно и специјално доживување!!!

Ве каниме да бидете дел од најдобрата Новогодишна журка со навистина импресивна програма и специјален гостин за проверено најдобар помин...

Ви го претставуваме легендарниот дј и продуцент, едно од најголемите имиња во светската PSY TRANCE сцена

Cosmosis - UK со неговиот уникатен настап во живо, и секако најдоброто од домашната сцена:

Yudhisthira

Cosmic Dimension

DreamDax - Axios Records

Dare
SoundKillah
Humanoid
ReBlock

Decor Artist: TBA

Ви најавуваме висококвалитетна продукција на настанот, со одличен звук и светло, ефекти, ласер шоу, специјален декор, видео проекции и многу повеќе...

Вторник 31 Декември 2019
ВИП мала сала Борис Трајковски
Старт: 22:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 600 денари преку www.kupikartizase.com продажните места низ целата земја!!!