Happy New Year 2013 - World Communication Event

novogodishna zurkaHappy New Year 2013 - World Communication Even

Метрополис Аррна
понеделник 31 декември
почеток 20:00 ч

Специјален видео шоу од најдобрите светски DJ-и:
DAVID GUETTA, SWEDISH HOUSE MAFIA, AVICII, CARL COX     
+ најдоброто од Македонија: Navigator, Babura, Nikifor, Satellite и многу други...

Билети во продажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се.

Regular билети:
До 24 декември - 300 денари
од 25 до 29 декември - 350 денари
од 29 - 31 декември - 400 денари
на врата - 500 денари

VIP билети:
до 22 декември - 500 денари
од 23 до 31 декември - 600 денари