Happy New Year 2012

New Era Production Presents:

happy new year, vo metroplois arena

 

Дочек на најлудата ноќ во годината, во Метрополис арена со специјален видео шоу од најдобрите Dj-и и нивните настапи: Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, David Guetta.


+ Најдоброто од Македонија: Babura, Bobi, Bushava Azbuka, Branchez, Iceberg, Lephonq, Navigator, Nikifor, Sattelite.


Карти во предпродажба во продажната мрежа на ККЗС и тоа:

до 22ри Декември цената на картите изнесува 250 денари, а на ВИП влезниците 400 денари.


од 23ти до 31ви Декември, цената на картите изнесува 350 денари, а на ВИП влезниците 500 денари. 

31 Декември, Метрополис Арена, почеток 20 часот!!!