ХАХАХА

pank koncert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ХАХАХА, SIZ
19 Октомври, МКЦ
почеток 20:00

Билети во продажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ, 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 200 денари.