GnR

gnr

За најголемите фанови на GUNS N’ ROSES од Македонија радосна вест.
Големиот рок бенд ја запиша Виена како дел од својата европска турнеја за 2017та година.

Пакет аранжман (влезница + превоз) преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Аранжман Трибина 1– 13.900 ден.

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Програма на патувањето:

Прв ден, понеделник, 03.07.2017
Поаѓање од Штип (13ч) и од Скопје (14ч). Ноќно возење преку Србија, Унгарија и Словачка  со повремени паузи по мотелите

Втор ден, вторник 04.07.2017
Пристигнување во Прага во претпладневните  часови. Слободна прошетка по Центарот, одмор од патот, промена на пари (1 евро ~ 280 круни) ... Сместување во хотелот во 12 ч и слободно време за одмор до 17ч. Собирање на групата и заминување на концертот кпјшто ќе се одржи на спортски аеродром во северните предградија на Прага.
Враќање во хотелот по концертот. Ноќевање

Трет ден, среда 05.07.2017
Појадок и напуштање на хотелот околу 10 ч. Слободен ден во централното подрачје на Прага (Вацлавске Намјести и сл), разглед на знаменитостите и слободно време со можност за посета на некој од бројните шопинг-центри. Собирање на групата во 17 ч и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словачка, Унгарија и Србија со повремени паузи по мотелите.

Четврти ден, четврток 06.07.2017
Пристигнување во Македонија во околу пладне

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз (Скопје-Прага-Скопје)
*Влезница за концертот од категорија партер
*1 ноќевање со појадок во хотел (***) во Прага

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!