Belgrade Calling 2013 - Green Day

pank koncertСо огромно задоволство Ве известуваме дека ХЛАДНО ПИВО ќе настапат на 27-ми Мај на Калемегдан парк во Белград, на BELGRAD CALLING 2013, заедно со американскиот супер бенд GREEN DAY!!!

По повод големиот спектакл имаше што да каже и Миле Кекин фронтменот на ХЛАДНО ПИВО:
Луѓе што да се каже ... големо, големо, големо е задоволството да се дели бината со еден од најголемите светски  бендови. Ве повикувам сите да дојдете заедно да се веселиме на 27-ми Мај, на Калемегдан парк ”

Влезниците за најголемиот рок концерт на Балканот за наредното лето се пуштени во продажба и истите можете да ги најдете во музичката продавница ” ½ Југотон”, во ГТЦ 1кат тел. 02/3213-264 и online преку Купи Карти За Се по цена од:

PARTER 2 – 1.500.00 денари

PARTER 1 – 1.850.00 денари

FAN PIT – 2.100.00 денари

ВАЖНО : НАСТАПОТ НА ГРУПАТА ХЛАДНО ПИВО ЌЕ ТРАЕ 90 мин, А НА GREEN DAY 120 мин.