GREATEST HITS 12

И оваа есен традиционално GREATEST HITS журка.
12-ти пат по ред и 6 години без конкуренција најдобрата забава во Македонија со најдобрите DJ-и од овие простори.

zurka
Ова издание ќе биде со концептот Back 2 Back, што значи дека сите DJ-и ке настапуваат во двојки, т.е зад DJ пултот во секое време ќе има по двајца DJ-и кој ќе пуштаат музика истовремено.
Забавата започнува во 21.00 часот и ќе трае до 04.00.
За 7-те часа забава ќе настапат 16 дј-и во 8 парови.
Како и секогаш досега, забавата ќе започне со хип хоп и рнб, а ке продолжи со хаус и електро за на крај да кулминира и заврши со транс и техно.
Како и сите изминати забави очекувајте иклучиво 100 % хитовска музика.
На GREATEST HITS 12 ќе настапуваат:
Dj SDP vs Dj Some
Dj Boogiman vs Ace Mice
Dj Dela vs Dj Branchez
Dj Bobi vs Dj Babura
Dj Erick Fox vs Dj Tose
Dj Icko vs Dj Martin
Dj Navigator vs Dj Satelitte
Dj Iceberg vs Dj Lephonque

Цената на картите во претпродажба е 150 ден до четврток, 17 октомври, а потоа 200 ден.
На влез цената ке биде 300 ден.