GREATEST HITS 17

Приказната продoлжува,...
Традиционалната GREATEST HITS забава повторно се ближи.

17 Dj-и за 17-тото издание на серијалот најголеми забави со македонски Dj-и

                     greatest hits 17


Nenat Omen | Micky La Freak | Cyrillic | Mario Eddie | Meto S | Ivan Nikusev | DuoZ | Babura Junior | Todoroff | Marga Sol | Dacci | Aleksandar GALOSKI | Bobi | Branchez | Dela | Navigator | Satellite


На прагот е уште еден од серијалите најинтересни забави со исклучиво домашни Dj-и.
Да уживаме сите заедно во најмасовната забава со врвна бина, звук, светло и визуелизации.
Најдобрите 17 Македонски Dj-и на 8 Октомври само за вас и на едно место - VIP Хала, СЦ Борис Трајковски,
На ред е 17 сетото издание кое ќе биде по втор пат во знакот на најголемиот и најреномиран светски фестивал White Sensation.
На оваа забава ке бидат изведувани најголемите Хаус, Денс, Техно и Транс светски хитови кои се моментално актуелни или се вртеле на изминатите поголеми фестивали.
Постирајте ги сите ваши омилени песни и ќе се погрижиме таа листа да стигне до нашите Dj-и кој ќе настапуваат вечерта.
Дрес Код - Бело
Замолуваме белата боја да доминира во горниот дел од гардеробата.

Билетите во претпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 200 денари.