GREATEST HITS 16

greatest hits 16

Драги журкаџии...

Известуваме дека поради откажување на терминот од страна на менаџментот на Скопски Саем, во последен момент поради Саемот на мебел, а идејата Грејтест Хитс да се реализира сега, без одлагање за некој друг термин, го префрламе настанот со целата своја продукција која подразбира перфектно озвучување и осветлување, во халата Борис Трајковски.
Поради големиот интерес кој постои за настанот продажбата на билети се ближи кон исполнување на максималниот капацитет на халата. Затоа сакаме да ги информираме сите заинтерсирани да побрзаат со купување билети затоа што можно е за кратко време претпродажбата да биде стопирана.
Се гледаме на одлична забава.
Со почит Урбан Денс Продукција

Приказната продoлжува,...
После 9 месеци големата GREATEST HITS забава повторно се враќа на Скопскиот Саем.

На прагот е уште еден од серијалите најинтересни забави со наши дји.
Да уживаме сите заедно во најмасовната забава со врвна бина, звук, светло и визуелизации.

Најдобрите 15 Македонски дји на 12 Март само за вас и на едно место. Местото каде пред точно 7 години и пред 10.000 лица за прв пат се роди оваа приказна и благодарени на вас опстана до денес.
На ред е 16 сетото издание кое ќе биде по втор пат во знакот на најголемиот и најреномиран светски фестивал TOMORROWLAND.
Концептот на оваа забава е да се приближиме музички до овој голем ЕДМ светски фестивал.Тоа значи дека на оваа забава ке бидат изведувани најголемите Хаус, Денс и Транс светски хитови кои се моментално актуелни или се вртеле на изминатите фестивали.
Постирајте ги сите ваши омилени песни и ќе се погрижиме таа листа да стигне до нашите дји кој ке настапуваат вечерта.

Oliver Petkovski | Ivan Nikusev | Dacci | Mario Eddie | Aleksandar Galoski | Eric Fox | Marga Sol | Dela | Babura Junior | Branchez | Bobi | Icko | Navigator | Satellite | Bushava Azbuka


Претпродажбата стартува од 24 Feвруари во 1/2 југотон ГТЦ и мрежата на купикартизасе (www.kupikartizase.com)
по промотивна цена од 150 ден вообичаена само за Greatest Hits забавите.

24 Фев -10 Март - 150 ден
11/12 Март - 200 ден
на влез - 300 ден