Greatest Hits 15

Драги журкаџии.
Приказната продлжува...

greatest hits 15

На прагот е уште еден од серијалите најинтересни забави со наши дји, и тоа овој пат во специјално издание, забава во бело - WHITE SENSATION .
Да уживаме сите заедно во најмасовната забава со врвна бина, звук, светло и визуелизации.

Најдобрите 18 Македонски дји на 10 Октомври само за вас и на едно место ќе ги извртат најголемите хитови од Хип Хоп, Хаус, Техно, Транс и ЕДМ сцената.
Постирајте ги на ѕидот вашите омилени песни. Голем дел од сугестиите ќе бидат прифатени.

На 10 Октомври, да го обоиме Саем во бело.
Задолжително е во горниот дел да доминира белата гардероба.

Davor aka One
Boogieman
Dacci
Aleksandar Galoski
Icko
Babura
Jovan Petreski Babura Junior
Oliver Petkovski
Mats
BoBi Georgievski
Vlado Delovski-Dj Dela
Branko Branchez Miladinovic
Marga Sol
DJ Navigator
DJ Satellite
Bushava Azbuka
Ivan Nikusev
Mario Eddie

Претпродажба од 25 ти Септември по цена од 200 ден