Greatest Hits 14

Urban Dance ви го најавува најновото издание на Greatest Hits 14,
кој повеќе од 7 години се синоним за одлична забава.


greatest hits 14

Поради лошата политичка атмосфера во која моментално се наоѓа Македонија и од безбедносни причини го одложуваме настанот за 12 Јуни.Сите купени билети ќе важат и не треба да се менуваат, а на оние кој не им одговара датумот може да ги вратат од местата каде ги купиле со приложување на фискалната сметка. Оние пак кои купиле онлајн билети истите можат да ги рефундираат со испраќање на бројот на нарачката и датумот на трансакцијата на contact@kupikartizase.com.

Најновото издание како и секогаш со нов концепт, а за прв пат под отворено небо.
14 тото издание на најголемите забави со Македонски дји ќе биде во знак на Ultra Music Festival и почетокот на новата летна сезона со која официјално ке започне летното лудило и сите оние забави и фестивали кој ќе се случуваат наредните 3 месеци низ главните светски дестинации како Ibiza, Mykonos, Zrce,Miami, Japan...

Ова издание на Грејтест Хитс за прв пат во овие 7 години ќе се случи под отворено небо и Скопското Лизгалиште ќе биде локацијата каде на 15 Мај илјадници млади луѓе со кренати раце ќе го дочекаат изгрејсонцето заедно со нашите најдобри дји кој ќе имаат задача да ги извртат најголемите хитови за периодов од Ultra Music Festivalite во Буенос Аирес ,Хрватска, Мајами...

Настапуваат:

Davor Aka One
Cvare
Boogieman
Babura Junior
Dela
Bobi
Babura
Branchez
Marga Sol
Icko
Dacci
Aleksandar Galoski
Ivan Nikusev
Navigator
Satellite
Bushava Azbuka

Претпродажба по вообичаена ултра промотивна цена за Грејтест Хитс забавите по цена од 150 ден, а 11ти и 12 Јуни по 200 ден.