GREATEST HITS 13 (Tomorrowland Edition)

После едно годишна пауза големите GREATEST HITS забави се враќаат повторно и тоа на Скопскиот Саем.
Местото каде пред точно 6 години и пред 10.000 лица за прв пат се роди оваа приказна и благодарение на вас опстана до денес.
Greatest hits 13
На ред е 13 сетото издание. Како и секогаш со различен концепт решивме ова забава да биде во знакот на најголемиот и најреномиран светски фестивал TOMORROWLAND. Концептот на оваа забава е да се приближиме барем музички до овој голем светски фестивал. Тоа значи дека на оваа забава ке бидат изведувани најголемите светски хитови кои се вртат на изминатите Tomorrowland фестивали.

Boogiman
Davor aka ONE
Dela
Babura Junior
Marga Sol
Nikifor
Iceberg
Branchez
Bobi
Babura
Icko
Lephonq
Navigator
Satellite
Bushava Azbuka
Aleksandar Galoski
Ivan Nikusev

Претпродажбата стартува од 1 септември во 1/2 југотон ГТЦ и мрежата на купикартизасе по промотивна цена од 150 денари, вообичаена само за Greatest Hits забавите.

1 - 25 септември - 150 ден
26 и 27 септември -200 ден
на влез - 300 ден