Greatest Hits A.K.A. edition 11

trans zurka

После 10 изданија на Greatest Hits, без конкуренција, најпосетената серија забави во Македонија, највеселиот подиум и бескомпромисниот квалитет, ви го претставуваме и најновото 11-то издание!!

Како и на минатите Greatest Hits забави, Urban Dance подготви посебен, оригинален концепт.
Ова издание на Greatest Hits е насловено како A.K.A. Edition ("Also Known As"), каде што секој македонски Dј ќе докаже дека по ношто не заостанува со музика, хитови или концепт од одреден, познат, светски Dj.
Секој домашен Dj ќе има свој сет каде ќе настапи во улога на еден омилен свој Dj.

Dj-ите нема да изведуваат само музика од Dj-от кој го представуваат, туку ќе пласираат и дел од музиката која ја претставуваат на своите сетови...

Во продолжение ви ја објавуваме листата на изведувачи:

Boogieman A.K.A Snoop Doog
Icko A.K.A Sharam (Dubfire,Deep Dish)
Erick Fox A.K.A Swedish House Mafia (Axwell)
Dela A.K.A David Guetta
Boogieman A.K.A Skrillex
Marga Sol A.K.A Roger Sancez
Brancez A.K.A Fatboy Slim
Bobi A.K.A Paul Van Dyk
Nikifor A.K.A Carl Cox
Babura A.K.A Avicii
Navigator A.K.A Tiesto
Satellite A.K.A Armin van Buuren
Bushava Azbuka A.K.A Paul Oakenfold

Цената на билетите изнесува 200 денари.