Greatest Hits 18

greatest hits 18

Почитувани љубители на добрата журка.
Сакаме да ве поканиме на традиционалната Грејтест Хитс забава.
На прагот е 18 тото издание(HISTORY EDITION), овој пат во знакот на најголемите хитови од изминативе 25 години. Секој од дјите ќе сврти барем по една песна која според себе е најголемиот хит на сите времиња. Настапуваат 17 Македонски дји.

Првиот дј не е објавен на листава, а ќе биде дополнително одбран .Него ќе до одберете токму вие по пат на гласање. Сакаме да дадеме шанса на некој нов дј кој има желба да настапи на овој настан. Токму тој ќе ја има можноста да го отвори 18 тото издание на Грејтест Хитс. Се што треба да направите е да ни пратите линк до вашиот микс во инбох на Урбан Денс профилот или фан пејџот. Потоа ние ќе направиме селекција на 3 микса и ќе ги објавиме на зидот на официјалниот настан и публиката ќе го одбере миксот и дјот со највеќе лајкови.

Миксовите ќе ги објавиме за гласање на 5 дена до самата журка. До тогаш ќе трае пријавувањето и праќањето на линковите до миховите во нашиот инбох.

Сите миксови кој сами ќе ги објавите на зидот на настанот ќе ги избришеме.

Настапуваат:

1.?

2.MATS

3.MARGA SOL

4.BABURA JUNIOR

5.DELA

6.BOBI

7.BRANCHEZ

8.DACCI

9.ALEKSANDAR GALOSKI

10.NAVIGATOR

11.SATELLITE

12.CYRILLIC

13.METO S

14.DISCONNECTED (Mario Eddie & Marshall)

15.TODOROFF

16.DUOZ

17.MICKY LA FREAK

Билети во претпродажба по цена од 200 ден во ½ Југотон и мрежата на Купикартизасе низ сите градови во Македонија.

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!