Greatest Hits A.K.A. edition 11

zurkaПосле 10 изданија на Greatest Hits, без конкуренција најпосететната серија забави во Македонија, највеселиот подиум и бескомпромисниот квалитет за неверојатна достапност, ви го претставуваме и најновото, 11-то издание. Како и на минатите Greatest Hits забави, Urban Dance подготви посебен, оригинален концепт. Ова издание на Greatest Hits е насловено како A.K.A Edition ("Also Known As"), каде што секој Македонски Dj ќе докаже дека по ништо не заостанува со музика, хитови или концепт од одреден познат, странски Dj. Секој од домашните dj-и ќе има свој сет каде ќе настапи во улога на еден свој омилен Dj. Сепак, dj-ite нема да изведуваат само музика од dj-от кој го претставуваат, туку ќе пласираат и дел од музиката која што самиот артист ја представува на своите сетови.
Еве ја и комплетната листа на изведувачи:

Boogieman A.K.A Snoop Doog
Icko A.K.A Sharam (Dubfire,Deep Dish)
Erick Fox A.K.A Swedish House Mafia(Axwell)
Dela A.K.A David Guetta
Marga Sol A.K.A Roger Sancez
Brancez A.K.A Fatboy Slim
Boogieman A.K.A Skrilex
Bobi A.K.A Paul Van Dyk
Nikifor A.K.A Carl Cox
Babura A.K.A Avicii
Navigator A.K.A Tiesto
Satellite A.K.A Armin van Buuren
Bushava Azbuka A.K.A Paul Oakenfold

Билети во предпродажба преку Купи Карти За Се. Првите 1500 билети се по цена од 150 денари, потоа билетите ќе изнесуваат 200 денари. На врата, цената на билетите ќе изнесува 300 денари.