GP Formula 1 Austriа RED BULL RING

f1RED BULL RING

GP Formula 1 Austriа  07-10. 07.2017

ПРОГРАМА

ПРВ ДЕН, петок, 07.07.2017
Поаѓање од Македонија попладне (Штип 18, Скопје 19 ч) Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени паузи по мотели.

ВТОР ДЕН, сабота, 08.07.2017
Пристигнување во Дравоград-Словенија околу 10 ч. (градот се наоѓа на самата граница со Австрија, 90 км од патеката Спилберг), сметување во хотел (***), одмор од патот.

ИЗБОР НА 2 ОПЦИИ:
ОСТАНУВАЊЕ во Дравоград со можност за обиколка на регионот но поладневните часови (БЕСПЛАТНО ... посета на градчето Равне на Корошки, прекрасен спа-центар на отворено и градчето Словенградец) или

ЗАМИНУВАЊЕ за Ред Бул Ринг (пол позиции) со доплата од 25 евра. Слободна вечер за вечерен излез по свој избор, ноќевање.

ТРЕТ ДЕН, недела, 09.07.2017
Појадок и заминување од хотелот. Заминување за Ред Бул Ринг околу 8.30. Пристигнување во Целтвег (патеката Спилберг, Ред Бул Ринг) околу 10 часот. Следење на преднастаните (од 11 ч) и главната трка од 14 до 16 часот. Собирање на групата на договорено место во 17.30 часот и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словенија, Хрватска, Србија.

ЧЕТВРТИ ДЕН, понеделник, 10.07.2017
Пристигнување во Македонија околу 9 часот наутро.

Аранжманот опфаќа:
*Автобуски превоз според наведената програма
*1 ноќевање со појадок во хотел (***) во Дравоград - Словенија
*организација на патувањето.

Аранжманот не опфаќа:
*Влезница за трките која се добива на лице место и чини 80 евра (само за неделата) или 95 евра (викенд пакет),
*влезниците за факултативните форми (спа центар 5 евра, музеј во Словенградец 5 евра) или факултативното патување до Ред Бул Ринг и назад во саботата (за пол позиција) = 25 евра
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;
Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!