“Госпоѓица Јулија

 

Премиера на театарската претстава “Госпоѓица Јулија” на 03 ноември (четврток) во 20 часот во Салон 19:19 КИЦ Скопје

 Автор: Аугуст Стриндберг Режија: Мето Јовановски

Костими и сценографија: Благој Мицевски

Играат: Марија Кондовска - Госпоѓица Јулија Андреј Серафимовски - Жан Сандра Темова - Кристина

Билетите по цена од 250 денари