Google семинар - Распродадено!

google seminarПрв Google семинар во Македонија, Единствената шанса да бидете сведоци на Првиот Google семинар во Македонија, настан со тенденции да прерасне во традиција. Digital Seminars во организација на Socialnet.mk и Ad Academy ви ја нуди животната можност да се запознаете и да ги чуете искуствата и предавањата на еден од 80-те во светот Google сертифицирани тренери, придружуван од експертите и од Македонија. Повеќе информација можете да прочитате на веб сајтот на семинарот: www.digital-seminars.mk

Клуб на Новинари - Дуна
05.04.2014 - 11:00

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 700 ден
ари.


Задолжително: пријавете го вашете учество на семинарот, оставајќи име и презиме на следнава емаил адреса contact@digital-seminars.mk или пополнувајќи ја апликацијата на следниов линк.