РК Голден Арт - РК Алкалоид

Прва лига во ракомет (мажи)
РК Голден Арт - РК Алкалоид 
Датум: 10.03.2022 година (четврток)
Време: 19.30 часот
Сала: СЦ Јане Сандански (голема сала)
Цена на влезници 100 денари за сите блокови.