Гоце Стевковски - 7 stories

goce stevkovski

Концерт на Гоце Стевковски со извонредните музичари: Трајче Велков, Кире Кузманов, Иван Иванов, Дамир Имери и Сашко Николовски.
Концертот ќе се одржи на 27.11.2014 , Македонска Опера и Балет со почеток во 20:30 часот.
Билетите ќе бидат пуштени во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат.

МОБ