GOASIA

goasia

Веќе прерасна во традиција првата SUN PRODUCTION журка во годината да биде во втората сабота од месец февруари, така и оваа година ни претставува особено задоволство да најавиме еден посебен настан со кој ќе започнеме се надеваме уште една успешна година...

На Ваше барање во Скопје гостува светскиот број еден продуцент на GOA музика во моментов

GOASIA - Sun Trip Records

Домашна поддршка:

HUMANOID - Special old school goa set
DARE - Special new wave goa set

UV Decoration: LUNAR DECO

Датум: 13 февруари 2016
Локација: Клуб ХАВАНА (Дом на градежници Скопје)
Старт: 23:30

Специјален декор, Супер звук и светло, Ласер Шоу...

Влезници во предпродажба во преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по супер промотивна цена од 300 денари до среда 10 февруари, потоа 350 денари!!!