GMS + 1200 MICROGRAMS

gms

Полека но сигурно доаѓа крајот на OPEN AIR сеозната 2015, а за крај, или што би се рекло јаготката на шлагот Клуб Фабрика Ви подготвува нешто навистина специјално...

Затворањето на сезоната се поклопува со една од најлудите ноќи во градот убав - БЕЛА НОЌ!!!
Поради тоа со особено задоволство Ви го најавуваат гостувањето на:

GMS - Growling Mad Scientists (Spun Records Ibiza)

и специјален

1200 MICROGRAMS dj set

Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH
DEJAN DOGGY

Сабота 3 октомври
Старт: 23:00
Крај: 06:00
КЛУБ ФАБРИКА - Градски парк Скопје

Најдобриот RCF Line array Sound System, одлично светло, ласер шоу, специјален декор...

Влезници во предпродажба преку КУПИ КАРТИ ЗА СЕ.

До 27 септември - 300 денари, потоа 400 денари!!!