ЃОША ШОУ-СМЕЕЊЕ ДО ПЛАКАЊЕ

gjosha shouЗа првпат во Македонија гостува еден од најдобрите српски комичари во изминатата деценија Богољуб Митиќ-ЃОША со своето феноменално и фуриозно ЃОША-ШОУ!

На 16 ноември во 20 часот во Домот на АРМ ќе ве смее до плачење или како што тој вели: ЌУ ВЕ СМЕЈЕМ ДО ПЛАКАЊЕ, ТОЈ ВИ ЈЕ ОД ЃОША ОБЕЌАЊЕ!
Ѓоша произлегува од најпознатата српска комичарска средина, градот Власотинце на југот, од кој доаѓаат феноменалните филмски ликови Среќко Шоиќ, Боривоје Шурдиловиќ од Вруќ Ветар, Тута Бугарин, Камионџии, и многу други. Ѓоша гарантира феноменална вечер за неверојатна цена на картата од само 250 ден. како ГОЛЕМА ПРЕМИЕРА за ПРВ ПАТ во Скопје и Македонија.

Бројот на картите е ограничен поради спонзорите па затоа купете си веднаш на продажните места на kupikartizase.com ширум државата.


dom na arm

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!