Ѓоко Ѓорчев

По повод 25 години кариера, голем солистички концерт на македонскиот Том Џонс, Ѓоко Ѓорчев.

Гостуваат: Трифун Костовски, Зоран Џорлев, Катерина Танева, Трио Џентелмен...и многу други

31 октомври, среда, Македонска Опера и Балет, со почеток во 20 часот

Билети во предпродажба по цена од 400 денари