GARBAGE

Карти во продажба

GARBAGE
Пловдив, Бугарија,

30.06.2019

Еднодневен аранжман со превоз и влезница 

ПРОГРАМА 

Поаѓање недела 30.06.2019 од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, наспроти Скопски саем) во 4 часот наутро. 

Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија и Пловдив со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Пловдив околу пладне.

Паркирање во близина на месноста ГРЕБЕН КАНАЛ (Канал за веслање, спортско-рекреативен дел на периферијата на Пловдив, со многу зеленило, паркови, стадиони, сали,  угостителски облекти, огромен мол и сл..) каде што  се одржува традиционалниот фестивал HILLS of ROCK, во неговиот трет ден со концертот на светски познатиот бенд  GARBAGE.

Слободно време за туристичка прошетка по сопствен избор до почетокот на концертот.

Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома понеделник 01.07.2019 во раните утрински часови.

УЛТРА-ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ = 4500 ден

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 

*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!

 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;