Galoski

Македонија и тоа како има светски признат диџеј и вистински музички амбасадор, а доказ за тоа е дека 𝗚𝗔𝗟𝗢𝗦𝗞𝗜 – нашиот добро познат диџеј и продуцент веќе неколку години е еден од најбараните артисти во земјава и пошироко. Само последниве две години позади себе има успешни интернационални настапи во најпознатите ноќни клубови ширум светот како и реномирани музички фестивали вклучувајќи Ултра Мјузик Фестивал во Сингапур, Си Денс Фестивал, Охрид Колинг и др. Минатата година доби и одличен комплимент и беше именуван како “македонскиот гениј” од страна на Егзит фестивал (еден од најголемите музички фестивали во југоисточна Европа). 𝗚𝗔𝗟𝗢𝗦𝗞𝗜 е едно од ретките имиња од овој дел од Европа што редовно успева да привлече внимание од најголемите диџејски великани како што се Дејвид Гета, Мартин Гарикс, Хардвел, Афроџек, Ники Ромеро, Стив Ајоки и многу други.

Oд плејлистите на најголемите реномирани музички брендови како Tomorrowland, Ministry Of Sound од радио емисиите на светската диџејска елита како Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Nicky Romero, Steve Aoki – еден од најголемите музички амбасадори последниве неколку години, диџејот кој ја постави земјава на мапата на светската електронска музичка сцена, на 📅30ти Јули 𝗚𝗔𝗟𝗢𝗦𝗞𝗜 на 🧭Градиште 2.

👉Влезот ќе биде отворен уште во 20 часот се со цел да ги запазиме сите протоколи. 

✔️ 𝟑𝐀Д𝐎ЛЖИ𝐓𝐄Л𝐇𝐎 дезинфекција на раце на влез на сите посетители и сите членови на тимовите.

✔️ 𝟑𝐀Д𝐎ЛЖИ𝐓𝐄Л𝐇𝐎 одржување на растојание од 1.5 м на сите посетители како и целиот тим задолжен околу организација и при влез и излез од настанот. 

✔️ 𝟑𝐀Д𝐎ЛЖИ𝐓𝐄Л𝐇𝐎 е носење на лична заштита (маска, марама, шал) врз устата и носот на секој посетител како и ценилиот тим задаолжен околу организацијата. 

Карти можете да набавите преку  онлајн мрежата на https://www.kupikartizase.com/