Фани Мани!

Театар 007 ви најавува...


Fani mani komedija vo univerzalna sala

Фани Мани, култната претстава во режија на Коле Ангеловски, повторно на македонската театарска сцена, 26ти Јануари, во Универзална Сала, со почеток во 20 часот.

Хуморот и необичните ситуации во оваа претстава, ги споделуваат со публиката доајените: Благоја Чоревски, Владимир Ангеловски, Ванчо Петрушевски, Димче Мешковски, Лазе Манаскоски, Катерина Коцевска и Марија Кондевска.

Карти во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.