Austrian GP Red Bull Ring 2016

Austrian GP Red Bull Ring 2016 

Аранжман со превоз  и 1 ноќевање (***)

austrian grand prix gp 2016

 

ПРОГРАМА

ПРВ ДЕН, петок, 01.07.2016

Поаѓање од Скопје во 20.30 часот. Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени паузи по мотели.

ВТОР ДЕН, сабота, 02.07.2016

Пристигнување во Дравоград-Словенија  околу 12 часот (градот се наоѓа на самата граница со Австрија, 90 км од патеката Спилберг), сметување во хотел (***), одмор од патот, слободнaustrian grand prix gp 2016 stazaо попладне, вечерен излез по свој избор, ноќевање.

ТРЕТ ДЕН, недела, 03.07.2016

Појадок и заминување од хотелот. Пристигнување во Целтвег (патеката Спилберг, Ред Бул ринг) околу 10 часот. Следење на преднастаните (од 11 часот) и главната трка од 14 до 16 часот. Собирање на групата на договорено место во 17.30 часот и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словенија, Хрватска, Србија.

ЧЕТВРТИ ДЕН, понеделник, 04.07.2015

Пристигнување во Македонија околу 9 часот наутро.

 

ЦЕНА на аранжманот изнесува  13500 денари

Аранжманот опфаќа:
*целокупниот автобуски превоз наведен во програмата,
*едно ноќевање со појадок во хотел (***) во Дравоград, Словенија
*влезницата за трките (GENERAL ADMISSION)
*организација на патувањето.

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • Цената е загарантирана за уплати до 1 мај 2016, потоа може да биде променета во зависност од повеќе фактори кои влијаат на истата
  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;