Forever Young 2 - ОДЛОЖЕН

Почитувани пријатели,
Со оглед на новонастанатата ситуација и мерките донесени од Владата коишто се поврзани со Корона вирусот, сакаме да ве информираме дека априлската ретро
 журка ‘’ Forever Young 2 ‘’ се ОДЛОЖУВА и континуирано работиме за да обезбедиме нови дати за концерти во месец мај.

Новите датуми ќе бидат објавени во понеделник во 21 часот.

Ви благодариме на разбирањето и трпението.

Со почит,
Милорад Цаиќ Цајо

Традиционалната ретро забава која трае до раните утрински часови продолжува.

Забавата која само еднаш во 1000 години се случува како симбол на датум за една успешна ретро журка.

Датумот и броевите кажуваат се 04.04.2020. А1 арена Борис Трајковски, почеток 21 часот.

Најдобрите диџеи на едно место.

БИлети во предпродажба по цена од 350 денари, преку Купи Карти За Се.
Вип Пакети:
Шише виски + 6 влезници - 4700 мкд
Шише вотка + 6 влезници - 4100 мкд
Шише вино + 6 влезници - 3300 мкд