FOREVER YOUNG

jubilejna polnokna zabava vo skopje25 години од првата полноќна забава во Скопје!!!
Антологиска забава која го промени ноќниот живот во Скопје и во Македонија!!!
После таа забава, пред 25 години, сите угостителски објекти, клубови, кафулиња... добија дозвола за работа после 23:00 часот.
Од тогаш, Скопје важи за еден од најдобрите градови за ноќни забави.

Гости на вечерта ќе бидат:
Day Off
Dj Brances
Dj Bobi Latino
Dj Babura
Dj Baze retro
Dj Price Jubox
Dj Vera Jankovic

Ајде да останеме засекогаш млади и да им покажеме на младите дека време е да го заборават Турбо Фолкот!!!
Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се.