ФОНОТЕКА

fonoteka

ФОНОТЕКА конечно збир на сите урбани звуци.

Големи концерти на мега ѕвездите Жељко Јоксимович, Ареа, Каролина Гочева 29 јуни на Универзитетскиот кампус на ФОН во Скопје.

Време е за урбана журка!

Картите се со симболична цена од 200 денари.

БИДЕТЕ ТАМУ!