Foltin

foltinГо најавуваме последниот концерт за оваа сезона во соработката на sun production и клубот Хавана...

Клубскиот концерт на најавангардниот македонски бенд:

FOLTIN

Сабота 23 април 2016
Клуб ХАВАНА (дом на градежници Скопје)
Старт: 23:00

(вратите на клубот се отвораат во 23:00 часот, музичката програма започнува од 23:30, додека пак настапот на FOLTIN е предвиден да започне 30 минути после полноќ)

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 250 денари. Цената на билетите ќе се менува.