Фолтин

koncertna promocija na noviot album
Концертна промоција на новиот албум на Фолтин, "Антитело"
Конечно, целовечерен концерт на еден од најзначајните бендови на македонската современа музичка сцена...
Концертна промоција на новиот албум, на која секако нема да изостанат и старите хитови.
МКЦ, 21.12.2012 - Денсинг Сала, почеток 21:00 часот.
Билети во продажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се.