TANDEM PARAGLIDING

Летањето на тандем параглајдинг е одличен начин да уживате во целосната атмосфера на параглајдерство, без да морате да научите како сами да го стартувате и контролирате параглајдерот. Вашиот експерт за тандем параглајдер ќе се грижи за лансирањето, летот и слетувањето за вас!

Тандемскиот лет со параглајдер е најлесниот, најбрзиот и најбезбедниот начин да се чувствувате слободни како птица, да ја почувствувате слободата и мирот што ви ја нуди природата ...

Искуство не е потребно: на тандемскиот лет може да присуствува некој на возраст од 5 и повеќе години.
За лицата под 12-годишна возраст мора да присуствува и родител/старател...

По неколку минути информирање нашиот професионален тандем пилот ќе ве однесе во воздух за лет кој трае 15-30 минути во зависност од условите за летање.

Македонскиот тандемски параглајдер е формиран во 2000 година. Сите наши инструктори се искусни инструктори за летање на тандем, сертифицирани од Македонското здружение за параглајдерство.

Ги носиме луѓето од сите возрасти и способности. Ние исто така имаме искуство со летање и со лица со посебни потреби.

Со овој ваучер за резервација, уплатувате 15% од сумата на целиот лет. Откако ќе го купите ваучерот резервирајте го вашиот лет на epilotkiko@gmail.com или на бројот +389 75 508 493. Останатиот дел од сумата за летот ја уплатувате пред самиот лет.

Повеќе информации за видовите летови има на следниов линк http://www.flyohrid.com/