ФК Металург - ФК Вардар 1947

ККЗС го најавува дерби натреварот во фудбал од 10-то коло на МФЛ помеѓу

ФК МЕТАЛУРГ - ФК ВАРДАР 1947

Натпреварот ќе се одигра на стадионот на ФК Металург во скопската населба Железара во Сабота, 15-ти Октомври 2011 година со почеток во 14 часот.

Картите се пуштени во продажба преку продажната мрежа на ККЗС во Скопје.

Цената на картите изнесува 100 денари.

На 15-ти октомври карти ќе можат да се набават и пред влезот на стадионот почнувајќи од 12 часот.