ТРОКАЛ - ВАРДАР МЛАДИНЕЦ

Куп на Република Македонија 2011 - Полуфинале Жени 2

 Trokal logo


 

ТРОКАЛ ВАРДАР МЛАДИНЕЦ

Спортски центар Борис Трајковски, 26.03.2011 година во 15:00 часот. (мала сала)

Картите по цена од 100 денари можете да ги набавите во продажната мрежа на Купи Карти За Се.