КАРПОШ СОКОЛИ - ВАРДАР

Куп на Република Македонија 2011 - Финале Мажи (Младинци)

 
Карпош Соколи Лого

 КК Вардар Лого


КАРПОШ СОКОЛИ ВАРДАР

Спортски центар Борис Трајковски, 27.03.2011 година во 15:30 часот. (мала сала)

Картите по цена од 100 денари можете да ги набавите во продажната мрежа на Купи Карти За Се.