РАБОТНИЧКИ - ФЕНИ ИНДУСТРИ

Куп на Република Македонија 2011 - Полуфинале 2

 КК Работнички лого
 Фени Индустри лого
РАБОТНИЧКИ ФЕНИ ИНДУСТРИ

Спортски центар Борис Трајковски, 26.03.2011 година во 21:00 часот.

Картите по цена од 150 и 200 денари можете да ги набавите во продажната мрежа на Купи Карти За Се.