МЗТ СКОПЈЕ АЕРОДРОМ - ТОРУС

Куп на Република Македонија 2011 - Полуфинале 1

 МЗТ СКОПЈЕ Лого  ТОРУС Лого
МЗТ СКОПЈЕ АЕРОДРОМ ТОРУС

Спортски центар Борис Трајковски, 26.03.2011 година во 17 часот.

Картите по цена од 150 и 200 денари можете да ги набавите во продажната мрежа на Купи Карти За Се