КУП НА МАКЕДОНИЈА ФИНАЛЕ - ЖЕНИ

Куп на Република Македонија 2011 - Финале Жени

KUP 2011 Poster

Спортски центар Борис Трајковски, 27.03.2011 година во 18:00 часот. ( мала сала )

Картите по цена од 100 денари можете да ги набавите во продажната мрежа на Купи Карти За Се