КУП НА МАКЕДОНИЈА ФИНАЛЕ - МАЖИ

Куп на Република Македонија 2011 - Финале Мажи

KUP 2011 Poster

Спортски центар Борис Трајковски, 27.03.2011 година во 20:30 часот.

Картите по цена од 150 и 200 денари можете да ги набавите во продажната мрежа на Купи Карти За Се