БАДЕЛ КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ - ВИГОР

Куп на Република Македонија 2011 - Полуфинале Жени 1

 badel kroacija logo
Vigor logo 

БАДЕЛ КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ ВИГОР

Спортски центар Борис Трајковски, 26.03.2011 година во 13:00 часот. (мала сала)

Картите по цена од 100 денари можете да ги набавите во продажната мрежа на Купи Карти За Се.