БАДЕЛ КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ - СТРУГА 2009 / СТУДЕНТ

Куп на Република Македонија 2011 - Финале Жени (Младинки)

 badel kroacija logo

 Struga 2009 Logo

БАДЕЛ КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ СТРУГА 2009 / СТУДЕНТ

Спортски центар Борис Трајковски, 27.03.2011 година во 13:00 часот. (мала сала)

Картите по цена од 100 денари можете да ги набавите во продажната мрежа на Купи Карти За Се.