FFC 10

ffc 10 boxFFC 10, Final Fught Championship
13/12/13, СЦ "Борис Трајковски", старт 19:30

Билети во предпродажба преку Купи Карти За Се, по цена од 300, 400 и 600 денари.

 

 

 

 

 

 

 mapa za ffc 10