Femme Fatale

Долго очекуваниот концертен настаппроект Femme Fatale, на 02.07.2019 во летниот клуб ЕПИЦЕНТАР со почеток од 21.00 часот.
Femme Fatale 
во состав
Вокали - Сара МејсСветлана ЈовановскаИлина ЛазаревскаТања ТасКалина Велковска;
Гитара - Александар Ристовски Принц;
Клавијатури - Стефанија Ристовска;
Бас - Џоле Максимовски;
Тапани - Дино Милосављевиќ.
Цена на билет во предпродажба 250 ден., на билетара 300 ден.
Влезот за деца до 15 години е бесплатен. Задолжително е присуство на родител/старател.

Карти по цена од : 250 MKD

02.07.2019, 21.00 - 24.00

Епицентар, Градкси Парк